Copywriting

Schrijf voor uw doelgroep!

Veel bedrijven zijn zich er niet van bewust hoe belangrijk wervende (SEO) teksten zijn. De manier hoe u naar uw bedrijf op uw website verwoord is vaak niet de meest pakkende en aantrekkelijke manier waar uw doelgroep naar op zoek is. Voor de grootste bereikbaarheid van uw boodschap, moet u echt de juiste kennis van copywriting hebben. Bezit u deze kennis om goede webteksten te schrijven?

SEO teksten voor het internet

Teksten schrijven voor internet is niet hetzelfde als teksten schrijven voor een boek of brochure. Mensen lezen op internet anders dan via klassieke media en willen zo snel en duidelijk mogelijk concrete informatie waar zij naar op zoek zijn. Uw doelgroep gaat scannend door uw pagina’s, headers en titels en leest alleen wat hij belangrijk vindt. Een goede tekstschrijver weet exact hoe uw doelgroep naar uw diensten zoekt en kan uw webteksten hier precies op afstemmen.

copywriting

Webteksten

Aan webteksten voor het internet worden andere eisen gesteld dan aan teksten voor een brochure of mailing. Websitebezoekers willen snel antwoord op hun vraag of probleem en beoordelen vaak in enkele seconden of uw dienst of product hun probleem kan oplossen. Daarbij is de zoekmachineoptimalisatie ook van belang.

SEO teksten

SEO teksten zijn een must om hoog in Google te scoren met uw website. De SEO expert en tekstschrijver van Nex Studio kan de juiste zoekwoorden analyseren en deze aan uw diensten koppelen. Dit zal de conversie zeker doen toenemen en haalt u meer nieuwe klanten en omzet uit uw website.

Webteksten schrijven

Wilt u zeker weten dat uw diensten en producten optimaal op uw website gepresenteerd worden? Dan kunt u de webteksten ook door een tekstschrijver van Nex Studio laten opstellen. Hiermee kunnen wij een hoge kwaliteit en online vindbaarheid garanderen.

Webteksten redigeren

Heeft u zelf al teksten geschreven of staan er nog oude webteksten op uw website die hoognodig geoptimaliseerd moeten worden? Ook dan kan de SEO en Marketing specialist van Nex Studio uw webteksten kritisch beoordelen en waar nodig redigeren.

Teksten vertalen

Heeft u een internationaal werkend bedrijf en wilt u de webteksten in meerdere talen vertaald hebben? U kunt dit ook bij Nex Studio onderbrengen. Wij werken met een erkend vertaalbureau die met hun native speakers bestaande en nieuwe teksten in elke taal kan vertalen.

Teksten laten schrijven of redigeren door Nex Studio?070-2629171

“Het is ons doel om de branding, naamsbekendheid en online profilering van uw bedrijf naar een hoger doel te brengen…”

Teksten laten schrijven, redigeren of vertalen?

Neem dan contact op met Nex Studio om de mogelijkheden door te spreken. Wilt u weten of uw huidige (web)teksten verbeterd kunnen worden? Vul het onderstaande formulier in en wij zullen uw teksten vrijblijvend analyseren