Ontwikkeling

Bent u klaar voor de toekomst?

Computers en software zijn niet meer weg te denken in de huidige maatschappij. Zonder dat u het weet zit diverse software verwerkt in een groot deel van uw dagelijkse activiteiten. Computers worden ook steeds meer ingezet om uw veiligheid, comfort en gebruiksgemak van diverse apparatuur te vergroten. Denk aan de technische snufjes in een nieuwe auto of alle computerspelletjes voor u en uw gezin. Daarnaast gaan innovatieve ontwikkelingen razendsnel door op het gebied van tablets, smartphones en bijvoorbeeld interactieve tv’s.

 

Nieuw apps in ontwikkeling

De laatste jaren komen er steeds meer nieuwe applicaties (apps) bij om aan de grote vraag van de consument te voldoen. Grote merken zoals Apple en Google staan ook niet stil. Elk jaar worden er nieuwe technische ontwikkelingen doorgevoerd. Daarbij wordt ook veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid. Indien mensen er niet snel of makkelijk mee kunnen werken, laten consumenten het links liggen. Bedrijven zijn dus verplicht om goed naar hun doelgroep te luisteren en hier zo goed mogelijk op in te spelen.

How computers changed the world

Klantbeleving

Een tevreden klant is een lopend reclamebord voor uw bedrijf en kan ook nieuwe klanten aanbrengen. Het is daarom uitermate van belang om uw klanten te koesteren en waar mogelijk aan hun behoeftes te voldoen. Een mobiele app waarbij uw klanten uw bedrijf direct vragen kunnen stellen, kan de klantbeleving hoog houden en weet u gelijk wat er speelt. Hoe beter u op uw klantwensen weet in te spelen, hoe sneller klanten tot actie overgaan. Nex Studio kan samen met u kijken welke maatwerk applicaties de conversie van uw website kunnen verhogen.

Mobile apps

Steeds meer bedrijven laten een eigen app ontwikkelen voor hun mobiele website, smartphone of tablet. Het grote deel van uw potentiële klanten wil uw website of bedrijfspresentatie dan ook op hun eigen smartphone bekijken. Wij van Nex studio dragen er zorg voor dat uw website ook op alle smartphones en tablets goed te lezen is. De mobieltjes van tegenwoordig zijn dan ook het internet van nu! Is uw website al mobile proof?

Automatisering

Innovatie in automatisering is niet meer te stoppen. Veel bedrijven gaan steeds meer bedrijfsprocessen automatiseren en vereenvoudigen. Nex Studio denkt graag met u mee om waar mogelijk een maatwerk oplossing te bieden. Ook in uw marketing, social media en wellicht de online bestelprocessen in uw webshop, kunnen wij mogelijk processen optimaliseren, waardoor uw naamsbekendheid, merkbeleving, klanttevredenheid en online conversie gaan toenemen.

WordPress ontwikkeling

Een WordPress website bouwen kan op een standaard template die voldoet aan uw behoefte. Heeft u speciale wensen, dan heeft u met een maatwerk website meer mogelijkheden. Nex Studio bouwt websites voornamelijk in WordPress, Omdat wij met de ontwikkelingen in WordPress uw website altijd kunnen optimaliseren en uitbreiden met de nieuwste tools.

Maatwerk ontwikkeling

Ook met ons creatief meedenkniveau en toepasbare IT oplossingen, kunnen wij samen met u bekijken hoe wij uw bedrijf op haar best op uw website kunnen presenteren. Nex studio beschikt over een professioneel team van specialisten en professionals, die elk met hun eigen expertise en kennis u van dienst kunnen zijn. Wij denken, handelen en creëren graag met u mee.

Onze technieken

Hieronder vindt u een greep uit de verschillende technieken die wij bij Nex Studio inzetten.