Een website laten maken, Nex Studio kan u helpen!

Ook een website als klantengenerator?

Een klanten wervende website dient interactief te zijn en in één oogopslag aantrekkelijk, uitnodigend en overtuigend zijn. Websitebezoekers zijn nu eenmaal kritisch, maar dat zijn wij als webdesignbureau ook! Zegt u ook niet regelmatig tegen uw prospect of klant: ‘kijk anders even op onze website”? Dan wilt u toch ook een website waar u trots op bent en die uw bedrijf op zijn best presenteert? Uw bedrijf is volop in beweging en wij bewegen graag met u mee!

Een goede website is conversie verhogend

Een wervende website is er om klanten te genereren. Daarbij houden wij rekening met uw doelgroep en uw diensten, zodat wij een website bouwen die hier volledig op aansluit. Een website laten maken door Nex Studio betekent uw bedrijf positioneren met de beste marketingtool en met een uitstraling waarmee u uw concurrenten kunt aftroeven. Daar zal uw bedrijf zeker van profiteren!

Conversie verhogend

Uw website is uw online visitekaartje. Door een goed verzorgde en professionele website straalt u overtuiging en vertrouwen uit.

Interactieve website

Een interactieve website is wat uw klanten vragen, zodat u snel en direct met uw doelgroep kunt communiceren.

Beantwoord de klantvraag

Uw zoekende doelgroep wil antwoorden op zijn vragen. Met een goede content marketing strategie geeft uw website de juiste antwoorden en zet leads om tot klanten.

Content Strategy

Een goede content strategie is mede bepalend voor een hoge vindbaarheid in Google en voor interne linkbuilding. Hier houden wij al rekening mee bij de keuze van de template, webstructuur en vormgeving.

Call to action

Een goede call-to-action zorgt ervoor dat uw websitebezoekers na het lezen van uw webpagina’s verleid worden om actie te ondernemen. Wij zorgen er voor dat er verschillende call-to-actions op uw website geplaatst worden.

Zoekmachine optimalisatie

SEO of zoekmachineoptimalisatie zorgen er voor dat uw website hoog in Google scoort. Nex Studio is gespecialiseerd in SEO. Wij geven u graag advies hoe wij uw website het beste kunnen optimaliseren voor een zo hoog mogelijke positie in de zoekresultaten.

WordPress

De beste website voor uw bedrijf

WordPress is uitgegroeid tot één van de grootste open source websites ter wereld. Zowel bedrijven, ondernemers als Google houden van WordPress websites, omdat deze met hun makkelijke CMS voor iedereen simpel te onderhouden zijn en goed scoren in de zoekmachines. Wij raden u dan ook een WordPress website aan.

Content Management Systeem

Eenvoudig beheer van uw eigen website

Een website is geen statisch onderdeel van uw markting. Klanten waarderen bedrijven die actief met hun doelgroep communiceren. Een content management systeem geeft u hier de mogelijkheden voor. U heeft daarbij volledige controle over de inhoud van uw website en kunt op elk gewenste moment uw website beheren. Nex Studio heeft er voor gekozen om WordPress als hoofd CMS te gebruiken.

Overtuigd dat u een doelgroepgerichte website nodig heeft?

Waarom een WordPress Website?

Gebruikersvriendelijk

Het onderhouden van een WordPress website is zeer gebruikersvriendelijk. U heeft geen IT specialisten nodig om uw website bij te houden. U kunt teksten en dergelijke makkelijk zelf aanpassen en houdt u zelf de controle in handen.

Wereldwijde ondersteuning

Het WordPress CMS wordt continu doorontwikkeld. Omdat het een open source project is, bent u niet gebonden aan een bedrijf voor de ondersteuning.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie staat bij WordPress altijd voorop. De gebruikte- en nieuwe technieken worden voortdurend geoptimaliseerd. Daarbij maken de SEO tools in dit systeem uw website goed vindbaar in Google.

Eenvoudig uit te breiden

Het WordPress CMS is eenvoudig uit te breiden door de duizenden plug-ins die in dit systeem geïmplementeerd kunnen worden. Indien nodig kan Nex Studio deze ook zelf ontwikkelen.

Een thema website

Een thema website is een eenvoudige wijze om een website neer te zetten. De grafische vormgeving is al uitgevoerd en u kunt hier dan ook geen invloed meer op deze reeds bestaande template hebben. Een bestaande WordPress template is veel goedkoper dan een op maat gemaakte website. In de meeste gevallen biedt een thema website een legio aan functionaliteiten om van uw website een schitterende website te maken. Daarnaast kunnen wij vrijwel altijd maatwerk aan een thema website toevoegen.

Website op maat maken

Een website op maat zal volledig uniek voor u ontworpen worden. Tijdens het ontwerp proces wordt rekening gehouden met uw bedrijfsuitstraling en met uw doelgroep. Hierdoor krijgt u een website dat aansluit bij uw eigen bedrijfsvoering en de doelgroep aanspreekt die u probeert te bereiken. Net zoals een thema website zal uw maatwerk website als een WordPress website ontwikkeld worden. Hierdoor houd alle gemakken van een gebruikersvriendelijk CMS en heeft u een professioneel vormgegeven website.

Opbouw van een website

Strategie bepalen

Voordat wij uw website gaan bouwen, bepalen wij eerst de strategie. Dit doen wij in samenwerking met u. Naar behoefte kunnen wij dit ook geheel van u overnemen en houden wij zo veel mogelijk rekening met uw wensen en doelstelling.

Inhoud verzamelen

Nadat de website strategie is vastgesteld, gaan wij de inhoud van de website opmaken en verzamelen. De te plaatsen webteksten dienen geschreven en aangeleverd te worden en wellicht dat u eigen foto’s wilt aanleveren. Desgewenst kunnen wij ook zelf voor bijpassende foto’s zorgen.

Website bouwen

Nadat alle inhoud compleet is, gaan wij uw website bouwen. Daarbij blijft u als klant natuurlijk nauw betrokken. U wordt periodiek over de voortgang op de hoogte gehouden en tussentijds is er regelmatig contact voor overleg, bijsturing en oplevering van website onderdelen.

U wilt een website laten maken? Neem contact op voor de mogelijkheden

Waarom een website bij Nex Studio?

  • Een wereldwijd ondersteund CMS
  • Voor elke wens een passende website
  • De beste marketingtool voor klantenwerving
  • Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Een website laten maken door Nex Studio?

Neem via het onderstaande formulier contact met ons op voor een vrijblijvende adviesgesprek.