Beheerders toevoegen aan Google Plus hoe doet je dat?

Beheerders toevoegen aan Google Plus hoe doet u dat?

Door een beheerder aan uw Google+ pagina toe te voegen, kunnen er meerdere gebruikers uw Google+ pagina aanpassen. Hieronder worden de stappen weergegeven om een beheerder toe te kunnen voegen.

Stap 1 – Google

Als eerste dient u ingelogd te zijn op Google. Ga naar Google.nl. In de rechter bovenhoek kan u de knop “Inloggen” vinden. Wanneer u op deze knop gedruk hebt, dan komt u op het inlogscherm.

Stap 2 – Inloggen op Google

Eenmaal op het inlogscherm aangekomen kan u de gebruikersgegeven voor Google ingeven. De gebruikersgegeven van Google zijn voor alle diensten van Google te gebruiken (Google+, Youtube, Analystic e.d.)

Stap 3 – Uw Plus Pagina

Wanneer u bent ingelogd bij Google+, kan u aan de rechterkan het menu bekijken. Hierin vindt u het kopje “pagina’s”. Om een pagina beheerder toe te voegen dienen wij hier naar toe te gaan.

Stap 4 – Kies uw pagina

Het overzicht van de verschillende pagina’s wordt vertoond. De pagina waar de beheerder aan toegevoegd dient te worden gaan wij bewerken. Klik op “Deze pagina bewerken” om door te gaan.

Stap 5 – Pagina Instellingen

Op het overzicht van uw pagina gaan we naar de instellingen. De instellingen kunnen op twee manieren bereikt worden. Via het tandwiel naast de knop “bewerken” en via uw profiel foto rechts boven.

Stap 6 – Beheerders

Op de instellingen pagina zien we dat het menu boven veranderd is. Één van de mogelijkheden is “Beheerders”. Om een beheerder toe te kunnen voegen gaan we naar deze pagina.

Stap 7 – Overzicht beheerders

Het overzicht van de verschillende beheerders wordt vertoond. Rechts in de hoek is de mogelijkheid om een beheerder toe te voegen. Klik op de knop “Managers toevoegen”

Stap 8 – Toevoegen beheerder

De laatste stap. Er is een venster geopend waar een beheerder uitgenodigd kan worden. Een beheerder kan op twee manier toegevoegd worden. Via het e-mail adres of via de naam van de beheerder. Wanneer u een beheerder op naam toe wilt voegen kan u beginnen met typen en de resultaten worden direct aangeboden.

Een beheerder kan twee rollen hebben, namelijk Manager en Communicatiebeheerder.Het verschil zit in de hoeveelheid dat aangepast mag worden. Een manager mag het profiel aanpassen en heeft rechten om Youtube en Hangouts te beheren. Dit mag een communicatiebeheerder niet.

Wanneer u de juist rol en naam ingevoerd hebt, dan kan u op “Uitnodigen” klikken. De uitgenodigde beheerder zal vervolgens een melding ontvangen om beheerder te worden van de pagina.

About the author

Huib van Velden
Kwaliteit en innovatie bij
Kwaliteit en innovatie bepaald de kracht van het product. Ik geloof er in door constant op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op de markt en hierop ons proces aan te passen, de hoogste kwaliteit voor onze diensten behaald kan worden.

Got Something To Say:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *