Responsive Webdesign, één website voor elk apparaat!

Responsive Webdesign – Uw mobiele bezoekers vragen het niet, maar verwachten het wel, optimaal gebruiksgemak tijdens het bezoeken van een website.

Responsive Webdesign biedt voor elk apparaat een gebruiksvriendelijke weergave.

Uw mobiele bezoekers vragen het niet, maar verwachten het wel, optimaal gebruiksgemak tijdens het bezoeken van een website. Door de constante groei in het gebruik van mobiele apparaten, en het mobiel internetten, zijn er ook in het webdesign nieuwe oplossingen om op de juiste manier uw doelgroep te bereiken.

Neem bijvoorbeeld Responsive Webdesign, een veelgebruikte term door de stijging van het mobiele gebruik. Responsive Webdesign word in deze tijd gezien als 1 van de oplossingen om uw website optimaal bruikbaar te maken voor verschillende formaten desktopschermen en mobiele apparaten.

Een groot bijkomend voordeel van Responsive Webdesign is dat e-mails veel beter leesbaar worden. Het design is geschikt voor een betere mobiele weergave, wat tegenwoordig niet kan ontbreken. Uw mails zullen op deze manier via desktop en webmail goed weergegeven worden, maar ook wanneer de e-mails op een mobiel apparaat (tablet of smartphone) worden gelezen. Het is voor iedere ondernemer belangrijk om in deze tijd rekening te houden of uw website geschikt is voor mobiele weergave, anders loopt u een groot deel van uw bezoekers mis.

Nex Studio probeert zoveel mogelijk met u mee te denken om de gebruikerservaring van uw bezoekers te verhogen, wat automatisch zal leiden tot meer terugkerende bezoekers. Bijvoorbeeld voor een bestelling, inschrijving voor een nieuwsbrief of het downloaden van een brochure. Door deze nieuwe technieken zal het voor de bezoeker veel prettiger zijn om uw website te bekijken

Responsive webdesign voordelen

– Eén website die op alle apparaten goed weergegeven wordt
– Hogere conversie bereiken door optimaal gebruiksgemak te bieden voor iedere bezoeker
– Gebruiksvriendelijk browsen op mobiele apparaten
– Voorbereid op de toekomstige groei van mobiele apparaten

Got Something To Say:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *